SZOLGÁLTATÁSOK

Örülünk, hogy itt vagy. Nézz szét a szolgáltatásaink között, informálódj és válaszd ki azt, amire szükséged van, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk neked segíteni! Ha valamilyen kérdésedre nem találod a választ, hívj minket bátran!

+36 30 488 7724

Áttekintés

Autókulcs

Legyen szó másolásról, javításról, vagy egy teljesen új készítéséről, állunk a rendelkezésedre.

Autónyitás

Beragadt, bent maradt, elromlott, nem nyílik. Bármi is okozza a problémát, mi megoldjuk neked.

Minden, ami..

Az autód elindulásához vagy kinyitásához szükséges, mi megoldjuk a felmerülő problémád a márkaszervíz szakértelmével, de attól jóval kedvezőbb áron.

Szolgáltatások

^

Autókulcs másolása

Szükséged van még egy kulcsra? Mi elkészítjük neked a másolatát akár azonnal.

^

Autókulcs készítése

Elveszett autókulcsok pótlása akár az utolsó darab elhagyása esetén, hozott zárbetét alapján, pár órán belül expressz gyorsasággal.

^

autókulcs javítás

Megkopott, eltört autókulcs házak javítása és cseréje rövid idő alatt.

^

Autókulcs programozás

Távirányítók programozása és visszatanítása amennyiben az autó “elfelejtette” azt.

^

autókulcs letiltása

Elveszett, vásárláskor meg nem kapott indítókulcsok és távirányítók letiltása és pótlása.

^

javítás & programozás

Autózárak, gyújtáskapcsolók javítása, újrakódolása, hibás indításgátló egységek, motorvezérlők cseréje/átprogramozása új kulcsra.

^

Autónyitás & zárjavítás

Bent maradt az autóban az egyetlen kulcsod? Ne az ablak bánja, kinyitjuk neked roncsolásmentesen.

Meg van a kulcs, de nem nyílik? Valószínűleg a zár lesz a hibás - javítás vagy csere lehet a megoldás. Ebben is segítünk.

^

Új technológiák

Mercedes kulcsok ( infra/smart/keyless ) készítése, pótlása és javítása.

Mercedes elektromos kormányzárak javítása, gyújtáskapcsolók cseréje.

Renault autókulcsok, kártyák és indításgátlók problémájának javítása.

Információk

Amennyiben autókulccsal kapcsolatos kérdésed vagy gondod lenne, akkor biztosíthatunk, hogy a lehető legjobb helyen jársz. Jelenleg a piaci kereslet legalább 90%-át azonnal, raktárkészletről kitudjuk szolgálni.

Ne bízz azokban a szakemberekben, akik órákra, napokra akarják lerakatni veled a gépjárműved. Nálunk ez maximum 30-40 percet vesz igénybe. Időpontfoglalás után, amikor eljössz hozzánk, hogy elkészítsük neked, helyben megvárható.

Autókulcs másolás

Autókulcsok teljes körű másolása, programozása, elvesztett kulcsok letiltása. Távirányítós, immobilizeres kulcsok teljes körű másolása, programozása, készítése a legújabb típusokhoz is (BMW CAS rendszer, VAG Component Security..)

Ritka esetben előfordul, hogy az autó például akkumulátor csere után “elfelejti” a meglévő kulcsot, távirányítót. Ezek visszatanítását is vállaljuk akár helyszíni kiszállással is.

Autókulcs hiba esetén helyszíni javítás ( Pl. a rettegett Renault kulcsok helyszíni javítása, cseréje).

Indításgátló egységek cseréje, kilométeróra programozása

Ha tönkrement az indításgátló egység, igény és lehetőségek szerint tudjuk javítani avagy cserélni rövid határidővel, gépjárműhöz illesztve, a meglévő kulcsokat hozzátanítva.

Kilométeróra csere esetén valós kilométeróra állás beállítása, VAG csoport (Audi, Skoda, Volkswagen, Seat)

Kilóméteróra csere után indításgátló programozása.

Autó nyitás

Bent felejtetted a kulcsod az utastérben, csomagtartóban? Netán elhagytad volna? NE az ablakot törd be, hívj minket bizalommal. Vállaljuk az autód abszolút roncsolásmentes nyitását, zárbetétjeinek, gyújtáskapcsolójának egységesítését, új zárszerkezet beszerelését, zárbetétjeinek átprogramozását, indításgátló chipek másolását, elveszett/lopott kulcs letiltását, új chip illesztését a gépjárműhöz.

Új típusoknál előforduló úgynevezett dupla reteszes zárszerkezetek (Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, BMW, Mercedes) abszolút roncsolásmentes nyitását is vállaljuk.

Ha elveszett az összes kulcsod, ne ess kétségbe, hívj minket! A legproblémásabb esetben is vállaljuk a kulcsod pótlását rövid határidővel.

Autózár csere

Ha akadozik, nehezen jár a kulcs, nem fordul vagy nem nyílik, ne várd meg míg végleg elromlik, hívj minket. Vállaljuk autózárak javítását, ki és beszerelését.

Érdeklődésre, időpont foglalásra kizárólag munkaidőben, hétköznap 9:00 és délután 17:00 közt van lehetőség, munkaidőn kívül kizárólag akkut eseteket szolgálunk ki ügyeleti jelleggel.

Miért minket válassz?

Tudd meg, hogy miért vagyunk mi a legjobb választás számodra!

Szolgáltatásaink

Tekintsd meg a szolgáltatásainkat, hogy tudd, mikben tudunk a segítségedre lenni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

elérhetőségünk

+ 36 30 488 7724