Kapcsolat

Információkért és időpontfoglalásért hívj minket az alábbi telefonszámon hétköznap 9:00 és 17:00 között.

SOS azonnal megoldandó probléma esetén hívj minket bármikor.

+36 30 488 7724

Miért minket válassz?

Vállaljuk autók, motorok roncsolásmentes nyitását 24 órás ügyeleti jelleggel.

Eszközparkunk lehetővé teszi nagy biztonsági fokozatú gépjárművek nyitását is  (BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Skoda, Jaguar, sőt igazából bármi..)

Vállaljuk autókulcsok másolását, immobilizerek programozását, új kulcsok feltanítását

Elkészítjük a kulcsokat, még akkor is, ha az utolsót is elhagytad, képesek vagyunk gyári minőségben reprodukálni azt, az autószervizek árainak töredékéért, lényegesen rövidebb időtartamon belül.

Új kulcs, de a régi zárszerkezet

Amennyiben új kulcsokat kérsz az autódhoz, nem szükséges zárszettet cserélni, új kulcsait elkészítjük, zárait pedig átkódoljuk az új kulcsokhoz.

Profibbak vagyunk

Több gyártó márkaszervize elhagyott kulcsok esetén csak roncsolással képes kinyitni az autót. A mi felszereltségünk lehetővé teszi hogy egyetlen munkafolyamat alatt se tegyünk kárt az autóban. Továbbá a márkaszervizek a gyári kulcsadatok alapján rendelnek kész kulcsot, és ha ne adj isten zárcsere történt az autón, új kulcsokat kapott, máris nem fog stimmelni.

Olcsóbbak vagyunk, mint a márkaszervíz

Elhagyott kulcsok esetén némely autómárkánál a márkaszerviz az autó roncsolásos felnyitása után komplett zárszett cserével, illetve az indításgátló egység cseréjével tudja csak megoldani a problémát, ami esetenként több százezer forint. Mi nem cserélünk semmit, nem bántunk semmit, tehát a költségek kimerülnek a kulcs elkészítésének és felprogramozásának a díjával.

Példa: Egy öregebb Fiat Brava elhagyott kulcsának a pótlására a márkaszerviz közel 300.000 forintos árajánlatot adott az ügyfélnek (új immo vezérlő, új kulcsok, az új kulcsokhoz új zárak..) Nálunk ugyanez 2 új kulcsal a negyedébe került, és a várakozási idő a márkaszervíz által ígért 2 hét helyett 4 óra volt..

Gyorsan és hatékonyan dolgozunk

A márkaszervizek újabb autók esetében meg tudják rendelni az autódhoz való pótkulcsot, majd azt felilleszteni a gépjárművedre. Egyrészt ez több napot, akár hetet vesz igénybe mire megérkezik, másrészt pedig márkaszerviz áron.. Mi maximum 3 napon belül, de az esetek 99%-ában aznap a kezedbe adjuk az autód új kulcsait működőképes állapotban.

Autókulcsot másoltatnál, vagy esetleg elvesztetted azt? Ráébredtél arra, ha esetleg egyszer bezárod az autódba a kulcsod, akkor nincs másik, amivel kinyithatnád, ezért pótkulcsot készíttetnél?  A márkaszervizek többszázezres tétellel rémisztgetnek? A legjobb helyen jársz, vedd fel velünk a kapcsolatot és állunk a rendelkezésedre!

Tekintettel arra, hogy az utóbbi időben elöntötték a piacot silány, távol-keleti gyártmányú kulcsok és kulcsházak, cégünk az Ügyfél által hozott anyagból munkát NEM vállal! Kivétel ez alól a számlával igazolhatóan partner-cégeinktől vásárolt kulcsok és kulcsházak.

Felhívjuk a kedves ügyfeleink figyelmét, hogy gépjármű nyitásánál elengedhetetlen feltétel a személyazonosság, illetve a tulajdoni státusz igazolása. Ez történhet gépjármű esetében forgalmi engedély / törzskönyv bemutatásával. Amennyiben ezen iratok bemutatása nem lehetséges, mert például a gépjárműben maradt, úgy a nyitást tanú felügyelete mellett hajtjuk végre, és a nyitás után a fentebb nevezett iratok bemutatása szükséges. Amennyiben az autónyitás után az iratok bemutatása nem történik meg, az esetről értesítjük a legközelebbi rendőrkapitányságot!

Érdeklődésre, időpont foglalásra kizárólag munkaidőben, reggel 9:00 és délután 17:00 közt van lehetőség, munkaidőn kívül kizárólag akkut eseteket szolgálunk ki ügyeleti jelleggel.

Miért minket válassz?

Tudd meg, hogy miért vagyunk mi a legjobb választás számodra!

Szolgáltatásaink

Tekintsd meg a szolgáltatásainkat, hogy tudd, mikben tudunk a segítségedre lenni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

elérhetőségünk

+ 36 30 488 7724