+36 30 488 7724

Miért minket válasszon?

Vállaljuk autók, motorok roncsolásmentes nyitását 24 órás ügyeleti jelleggel.

Eszközparkunk lehetővé teszi nagy biztonsági fokozatú gépjárművek nyitását is  ( BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Skoda, Jaguar, és igazából bármi….)

Vállaljuk autókulcsok másolását, immobilizerek programozását, új kulcsok feltanítását gépjárművéhez.

autókulcs készítés pécsElkészítjük kulcsait, még akkor is, ha az utolsót is elhagyta, képesek vagyunk gyári minőségben reprodukálni azt, az autószervizek árainak töredékéért, lényegesen rövidebb időtartamon belül.

Amennyiben új kulcsokat kér autójához, nem szükséges zárszettet cserélni, új kulcsait elkészítjük, zárait átkódoljuk az új kulcsokhoz.

 

– Jobbak vagyunk, mint a márkaszerviz!
Több gyártó márkaszervize elhagyott kulcsok esetén csak roncsolással képes kinyitni autóját. A mi felszereltségünk lehetővé teszi hogy egyetlen munkafolyamat alatt se tegyünk kárt az autóban.
Továbbá a márkaszervizek a gyári kulcsadatok alapján rendelnek kész kulcsot, és ha ne adj isten zárcsere történt az autón, új kulcsokat kapott, máris nem fog stimmelni.

– Olcsóbbak vagyunk mint a márkaszerviz!
Elhagyott kulcsok esetén némely autómárkánál a márkaszerviz az autó roncsolásos felnyitása után komplett zárszett cserével, illetve az indításgátló egység cseréjével tudja csak megoldani a problémát, ami esetenként több százezer forint. Mi nem cserélünk semmit, nem bántunk semmit, tehát a költségek kimerülnek a kulcs elkészítésének és felprogramozásának a díjával.
Példa: Egy öregebb Fiat Brava elhagyott kulcsának a pótlására a márkaszerviz közel 300.000 forintos árajánlatot adott az ügyfélnek ( új immo vezérlő, új kulcsok, az új kulcsokhoz új zárak)………… Nálunk ugyanez 2 új kulcsal a negyedébe került, és a várakozási idő a márkaszervíz által ígért 2 hét helyett 4 óra volt……

– Gyorsabbak vagyunk, mint a márkaszerviz!
A márkaszervizek újabb autók esetében meg tudják rendelni az Ön autójához való pótkulcsot, majd azt felilleszteni gépjárművéhez. Egyrészt ez több napot, akár hetet vesz igénybe mire megérkezik, másrészt pedig márkaszerviz áron…. gondolhatja.
Mi maximum 3 napon belül, de az esetek 99%-ában aznap kezébe adjuk autója új kulcsait működőképes állapotban.

 

 

 

 

 

 

Kérjen visszahívást!
Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, de nem ér el minket telefonon, vagy Önnek így kényelmesebb, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, és mi alkalmas időben visszahívjuk (délelőtt tíz, és este nyolc óra között). [contact-form-7 id="29" title="Kérjen visszahívást"]
QR Kód
Az alábbi QR kód a névjegyünket tartalmazza, ha rendelkezik okostelefonnal, olvassa be a névjegyet, és az később mindíg kéznél lesz.