+36 30 488 7724

Audi, VolksWagen ( VW) , Skoda, Seat autókulcsok

Standard autókulcs:

–  Ajtózár nyitására alkalmas, gépjárművet indítja.

Gyári előkódolást igénylő kulcsok:

– ezek a kulcsok szükségesek, ha az autó csak gyári indításgátló chipet fogad el, így az autóból szükséges adatokat kiolvasni, majd az indításgátló chipbe beleírni azt, hogy az autó gyári előkódolt chipként elfogadja.
A különbség csupán annyi hogy az előkódolást Mi végezzük és nem a gyártó, azonnal kész, nem kell heteket vagy hónapokat várni rá.

Távirányító egységgel felszerelt kulcsok:

– Ezen kulcsok nem igényelnek különösebb magyarázatot, nagy átlagban elmondható hogy amiből van távirányítós kivitel abból sima kulcs is készíthető ha nincs szükség távirányítóra. Érdekes kivétel például az Opel Insignia, hozzá csak távirányítóval szerelt kulcs tanítható.

Vészkulcs:

– egyszerű, fém vagy műanyagból készült kulcs, mely alkalmas esetlegesen akku merüléskor az ajtó nyitására, egyéb funkciója nincs. Bizonyos típusokba igény szerint indításgátló chip is rakható, így indítható vele az autó.

Kérjen visszahívást!
Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, de nem ér el minket telefonon, vagy Önnek így kényelmesebb, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, és mi alkalmas időben visszahívjuk (délelőtt tíz, és este nyolc óra között). [contact-form-7 id="29" title="Kérjen visszahívást"]
QR Kód
Az alábbi QR kód a névjegyünket tartalmazza, ha rendelkezik okostelefonnal, olvassa be a névjegyet, és az később mindíg kéznél lesz.