Autókulcs másolás, autókulcs javítás, autókulcs másolás pécs, autókulcs pécs, autónyitás, autókulcs javítás pécs, autózár javítás

+36 30 488 7724

Szolgáltatások

Autókulcs másolás:

Autókulcsok teljes körű másolása, programozása, elvesztett kulcsok letiltása.
Távirányítós, immobilizeres kulcsok teljes körű másolása, programozása, készítése a legújabb típusokhoz is ( BMW CAS rendszer, VAG Component Security ….)

Ritka esetben előfordul, hogy az autó például akkuumlátor csere után “elfelejti” a meglévő kulcsot, távirányítót. Ezek visszatanítását is vállaljuk akár helyszíni kiszállással is.

Autókulcs hiba esetén helyszíni javítás ( Pl. a rettegett Renault kulcsok helyszíni javítása, cseréje).


Gépjármű nyitás*:

Bent felejtette kulcsát az utastérben, csomagtartóban? Netán elhagyta volna? NE az ablakot törje be, hívjon minket bizalommal. Vállaljuk  gépjárműve abszolút roncsolásmentes nyitását, zárbetétjeinek, gyújtáskapcsolójának egységesítését, új zárszerkezet beszerelését, zárbetétjeinek átprogramozását, indításgátló chipek másolását, elveszett/lopott kulcs letiltását, új chip illesztését a gépjárműhöz.

Új típusoknál előforduló úgynevezett dupla reteszes zárszerkezetek ( VolksWagen, Skoda, Audi,Seat, BMW, Mercedes ) abszolút roncsolásmentes nyitását is vállaljuk.

Ha elveszett az összes kulcsa, ne essen kétségbe, hívjon minket! A legproblémásabb esetben is vállaljuk kulcsának pótlását rövid határidővel.

Autózár csere / autózár javítás:

Ha akadozik, nehezen jár a kulcs, nem fordul vagy nem nyílik, ne várja meg míg végleg elromlik, hívjon minket. Rövid határidővel vállaljuk autózárak javítását, ki és beszerelését.

Indításgátló egységek cseréje, Kilóméteróra programozás:
Ha tönkrement az indításgátló egység, igény és lehetőségek szerint tudjuk javítani avagy cserélni rövid határidővel, gépjárműhöz illesztve, meglévő kulcsokat hozzátanítva.
Kilóméteróra csere esetén valós kilóméteróra állás beállítása, VAG csoport ( Audi, Skoda, VolksWagen, Seat) Kilóméteróra csere után indításgátló programozása.

 

*Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy  gépjármű nyitásánál elengedhetetlen feltétel a személyazonosság, illetve a tulajdoni státusz igazolása. Ez történhet gépjármű esetében forgalmi engedély / törzskönyv bemutatásával. Amennyiben ezen iratok bemutatása nem lehetséges, mert például a gépjárműben maradt, úgy a nyitást tanú felügyelete mellett hajtjuk végre, és a nyitás után a fentebb nevezett iratok bemutatása szükséges. Amennyiben a nyitás után az iratok bemutatása nem történik meg, az esetről értesítjük a legközelebbi rendőrkapitányságot!
Kérjen visszahívást!
Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, de nem ér el minket telefonon, vagy Önnek így kényelmesebb, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, és mi alkalmas időben visszahívjuk (délelőtt tíz, és este nyolc óra között).


QR Kód
Az alábbi QR kód a névjegyünket tartalmazza, ha rendelkezik okostelefonnal, olvassa be a névjegyet, és az később mindíg kéznél lesz.